Glory Angkor Hotel SiemReap

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Glory Angkor Hotel SiemReap Genel
Glory Angkor Hotel SiemReap Genel
Glory Angkor Hotel SiemReap Genel
Glory Angkor Hotel SiemReap Genel
Glory Angkor Hotel SiemReap Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Glory Angkor Hotel SiemReap
St.27, Wat Bo Village Near Night Market and Old Market Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Glory Angkor Hotel SiemReap Siem Reap merkezinde, Psar Chaa Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Angkor Night Market ile 0,9 km (0,6 mi) ve Angkor Alışveriş Merkezi ile 1,5 km (0,9 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Shadow Angkor Hotel ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 200 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Balkon (Free One Way Pick Up)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Cozy, Free One Way Pick Up)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Cozy, Free one Way Pick Up)
Room
Family Oda (Classic, Free one Way Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x