Hai Long Hotel

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Hai Long Hotel Öne Çıkan Resim
Hai Long Hotel Dış Mekan
Hai Long Hotel İç Mekan
Hai Long Hotel İç Mekan
Hai Long Hotel Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Hai Long Hotel
No 234, 1/4 Str, Cat Ba Town Kuzey Vietnam, Cát Bà

Hai Phong (Cat Hai) bölgesindeki Hai Long Hotel misafirlere Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lan Ha Körfezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Cat Ba Ulusal Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

60 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Premier Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x