Gusto Hotel Pratunam

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Gusto Hotel Pratunam Öne Çıkan Resim
Gusto Hotel Pratunam Dış Mekan
Gusto Hotel Pratunam Dış Mekan
Gusto Hotel Pratunam Dış Mekan
Gusto Hotel Pratunam Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Gusto Hotel Pratunam
89 Soi Sangkarn, Petchburi Road Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Gusto Hotel Pratunam size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Pratunam Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Khaosan Caddesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Grand
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x