Amber Inn

Bangkok Kent Merkezi
Amber Inn Öne Çıkan Resim
Amber Inn Dış Mekan
Amber Inn Dış Mekan
Amber Inn Oda Düzeni
Amber Inn Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Amber Inn
115/5-7 Petburi17 Pratunam Soi Sangkrant , Bangkok Kent Merkezi

Amber Inn size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Pratunam Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Khaosan Caddesi ile 3,1 mi (5 km) ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Triple
Triple Room with Balcony
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Double Room with Balcony
Room
Triple Deluxe with balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x