Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality Genel
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality Öne Çıkan Resim
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality Dış Mekan
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality Dış Mekan
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality
117 Soi Chunladit, Thanonphayathai Ratchathewi Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Citin Pratunam Bangkok Hotel by Compass Hospitality konaklamanızda Bangkok merkezinde, Pantip Plaza ve Platinum Fashion Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 2 km (1,3 mil) ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 126 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family - Connecting Room
Room
Superior Triple Bedroom
Room
Deluxe Oda
Room
Superior room with extra bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x