Green Stay Village

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Green Stay Village Öne Çıkan Resim
Green Stay Village Dış Mekan
Green Stay Village Dış Mekan
Green Stay Village Dış Mekan
Green Stay Village Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Green Stay Village
Angkor Tree St Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Green Stay Village misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Angkor Wat ve Wat Preah Inkosei ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,3 mi (3,8 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 4 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x