Angkor Village Suites

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Angkor Village Suites Genel
Angkor Village Suites Genel
Angkor Village Suites Genel
Angkor Village Suites Genel
Angkor Village Suites Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Angkor Village Suites
Road 60m Phum Traeng Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Angkor Village Suites misafirlere Siem Reap bölgesinde, golf sahasına yakın, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Wat Preah Inkosei ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan Aaraama Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Free Pick Up)
VIP
VIP Suite-Free Pick Up
Room
Grand Süit (Free Pick Up)
Room
Family Süit (Free Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x