Green Panorama

Tiflis
Green Panorama Öne Çıkan Resim
Green Panorama İç Mekan
Green Panorama İç Mekan
Green Panorama Yerinde Yemek
Green Panorama Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Green Panorama
Dolabauri 3, Street 13 , Tiflis

Green Panorama misafirlere Tiflis merkezinde, Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ve Metekhi Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3 mi (4,9 km) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Extra bed)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x