Boutique Hotel Dany

Tiflis
Boutique Hotel Dany Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Dany Dış Mekan
Boutique Hotel Dany Dış Mekan
Boutique Hotel Dany Dış Mekan
Boutique Hotel Dany İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Boutique Hotel Dany
The First Dolabauri st. N8 , Tiflis

Boutique Hotel Dany konaklamanızda Tiflis merkezinde, Barış Köprüsü ve Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3,4 km (2,1 mil) ve Tiflis Belediye Sarayı ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x