East Gate Boutique Hotel

Tiflis
East Gate Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
East Gate Boutique Hotel Dış Mekan
East Gate Boutique Hotel İç Mekan
East Gate Boutique Hotel İç Mekan
East Gate Boutique Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
East Gate Boutique Hotel
Despine Gelovani (Banovani) str. 13 , Tiflis

East Gate Boutique Hotel misafirlere Tiflis merkezinde, Rike Park ve Tiflis Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3 mi (4,9 km) ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x