Grand Hotel Belvedere Brasov

Centru, Brasov
Grand Hotel Belvedere Brasov Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Belvedere Brasov Dış Mekan
Grand Hotel Belvedere Brasov Banyo Tipleri
Grand Hotel Belvedere Brasov Banyo Tipleri
Grand Hotel Belvedere Brasov Banyo Tipleri
Image More +28 fotoğraf
Grand Hotel Belvedere Brasov
Strada Stejerisului, 11 Centru, Brasov

Brasov bölgesindeki Grand Hotel Belvedere Brasov konaklamanızda, Blacksmiths' Bastion ve White Tower ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Schei Gate ile 0,7 mi (1,1 km) ve The Synagogue ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Belvedere yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Süit,
Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x