Belvedere Hotel Brasov

Centru, Brasov
Belvedere Hotel Brasov Genel
Belvedere Hotel Brasov Genel
Belvedere Hotel Brasov Genel
Belvedere Hotel Brasov Genel
Belvedere Hotel Brasov Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Belvedere Hotel Brasov
Str. Stejerisului 11, Km 2 Drumul Poienii Centru, Brasov

Brasov bölgesindeki Belvedere Hotel Brasov misafirlere kırsal bölgede, Blacksmiths' Bastion ve White Tower ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Schei Gate ile 0,7 mi (1,1 km) ve The Synagogue ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Apart
Apart Daire, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x