Villa Chambers'n Charm

Centru, Brasov
Villa Chambers'n Charm Öne Çıkan Resim
Villa Chambers'n Charm Dış Mekan
Villa Chambers'n Charm Dış Mekan
Villa Chambers'n Charm Kahvaltı
Villa Chambers'n Charm Kahvaltı
Image More +57 fotoğraf
Villa Chambers'n Charm
27 Stejerisului str. Centru, Brasov

Brasov bölgesindeki Villa Chambers'n Charm konaklamanızda, White Tower ve Blacksmiths' Bastion ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Schei Gate ile 0,9 mi (1,4 km) ve Siyah Kilise ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya buhar odası gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sıcak Su Havuzu, Dağ Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x