Hotel Villa Prato

Centru, Brasov
Hotel Villa Prato Genel
Hotel Villa Prato Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Prato Dış Mekan
Hotel Villa Prato Dış Mekan
Hotel Villa Prato Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Villa Prato
Str. St. O. Iosif 2 Centru, Brasov

Hotel Villa Prato misafirlere Brasov (Brasov Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Mureşenilor House Memorial Museum ve Trumpeter's Tower ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Braşov Historical Museum ile 0,4 mi (0,6 km) ve Republicii Bulevard ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x