Gartenheim B&B Tramin

Etschtal, Termeno Sulla Strada del Vino
Gartenheim B&B Tramin Genel
Gartenheim B&B Tramin Genel
Gartenheim B&B Tramin Genel
Gartenheim B&B Tramin Genel
Gartenheim B&B Tramin Genel
Image More +39 fotoğraf
Gartenheim B&B Tramin
Rathausplatz 4 Etschtal, Termeno Sulla Strada del Vino

Gartenheim B&B Tramin misafirlere Termeno Sulla Strada del Vino merkezinde, J. Hofstatter Şaraphanesi yakınında ve Elena Walch ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Dolomit ile 21,6 mi (34,7 km) ve Caldaro Gölü ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Gartenheim B&B Tramin misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x