Hotel Hasslhof

Etschtal, Sankt Josef Am See
Hotel Hasslhof Genel
Hotel Hasslhof Genel
Hotel Hasslhof Genel
Hotel Hasslhof Öne Çıkan Resim
Hotel Hasslhof Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Hasslhof
St. Josef am See, 62 Etschtal, Sankt Josef Am See

Caldaro Sulla Strada del Vino bölgesindeki Hotel Hasslhof konaklamanızda, Caldaro Gölü ve Weingut Manincor Şarap İmalathanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 17 mi (27,4 km) ve Fiemme Vadisi ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Kısmi Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x