FuramaXclusive Pratunam Park Hotel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel Genel
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel Öne Çıkan Resim
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel Dış Mekan
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel İç Mekan
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
FuramaXclusive Pratunam Park Hotel
40/1, Soi Somprasong3, Phetchburi 15 Rd Pratunam Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

FuramaXclusive Pratunam Park Hotel size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Pratunam Pazarı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Platinum Fashion Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Tamnan Thai Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 129 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x