First Pride Hotel

Bangkok Kent Merkezi
First Pride Hotel Öne Çıkan Resim
First Pride Hotel Dış Mekan
First Pride Hotel Dış Mekan
First Pride Hotel Dış Mekan
First Pride Hotel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
First Pride Hotel
98 Soi Petchburi 15 Petchburi Road Thanonphyathai , Bangkok Kent Merkezi

First Pride Hotel size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Pratunam Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Erawan Mabedi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve Khaosan Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda First Pride Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room with Balcony
Pride
Pride Suite Room
Suite
Suite Room
Room
Deluxe King Room No Balcony
Room
Deluxe Twin Room No Balcony
Room
Deluxe King Corner
Room
Deluxe Twin Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x