4M Pratunam Hotel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
4M Pratunam Hotel Öne Çıkan Resim
4M Pratunam Hotel İç Mekan
4M Pratunam Hotel İç Mekan
4M Pratunam Hotel İç Mekan
4M Pratunam Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
4M Pratunam Hotel
45/6-7 soi.Petchburi, 15 Petchburi Rd Ratchathewi Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

4M Pratunam Hotel size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Pratunam Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Erawan Mabedi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve Khaosan Caddesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

4M Pratunam Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

M
M Room
Room
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Mini Standard Room
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x