Ferra Hotel and Garden Suites

Visayan Adaları, Balabag
Ferra Hotel and Garden Suites Öne Çıkan Resim
Ferra Hotel and Garden Suites Dış Mekan
Ferra Hotel and Garden Suites Dış Mekan
Ferra Hotel and Garden Suites Dış Mekan
Ferra Hotel and Garden Suites Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Ferra Hotel and Garden Suites
Sitio Bulabog, Balabag Visayan Adaları, Balabag

Boracay bölgesindeki Ferra Hotel and Garden Suites misafirlere plaj yakınında, Budget Mart ile Bulabog Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Station 2 ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, Köşe
Süit,
Süit, Bahçeli
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x