W Hostel Boracay

Visayan Adaları, Balabag
W Hostel Boracay Genel
W Hostel Boracay Genel
W Hostel Boracay Genel
W Hostel Boracay Öne Çıkan Resim
W Hostel Boracay Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
W Hostel Boracay
Road 1-A, Bulabog Visayan Adaları, Balabag

Boracay bölgesindeki W Hostel Boracay misafirlere plaj yakınında, Bulabog Plajı ile Budget Mart 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Station 2 ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

W Hostel Boracay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, 6 Yatak Odası
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x