The Ferra Premier by JG

Visayan Adaları, Balabag
The Ferra Premier by JG Genel
The Ferra Premier by JG Öne Çıkan Resim
The Ferra Premier by JG Dış Mekan
The Ferra Premier by JG İç Mekan
The Ferra Premier by JG İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
The Ferra Premier by JG
Sitio Bulabog Balabag Visayan Adaları, Balabag

Boracay bölgesindeki The Ferra Premier by JG misafirlere plaj yakınında, Budget Mart ile D'mall Boracay Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Station 2 ile 0,2 mi (0,3 km) ve Beyaz Plaj ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Modern Asia restoranı ideal, bu restoran Asya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Çatı
Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Bed type subject to availability)
Room
Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x