Fenil Conter

Güney Garda Gölü, Pozzolengo
Fenil Conter Öne Çıkan Resim
Fenil Conter Dış Mekan
Fenil Conter Dış Mekan
Fenil Conter Dış Mekan
Fenil Conter Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Fenil Conter
Località Fenil Conter Güney Garda Gölü, Pozzolengo

Fenil Conter konaklamanızda Pozzolengo bölgesinde, Scaliger Kalesi ile 10,8 km (6,7 mi) ve Desenzano Kalesi ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu konak otel Catullus Yeraltı Mağarası ile 11,7 km (7,3 mil) ve Il Leone Alışveriş Merkezi ile 12,1 km (7,5 mil) mesafede.

Fenil Conter misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Suite Peonia)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Suite Rosa)
Room
Apart Daire, Birden Çok Yatak (Cottage Salvia)
Room
Apart Daire, 2 Banyolu (Cottage Calla)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x