Chervò Golf Apartments San Vigilio

Güney Garda Gölü, Pozzolengo
Chervò Golf Apartments San Vigilio Genel
Chervò Golf Apartments San Vigilio Genel
Chervò Golf Apartments San Vigilio Öne Çıkan Resim
Chervò Golf Apartments San Vigilio Dış Mekan
Chervò Golf Apartments San Vigilio Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Chervò Golf Apartments San Vigilio
Località Abbazia San Vigilio Güney Garda Gölü, Pozzolengo

Pozzolengo bölgesindeki Chervò Golf Apartments San Vigilio konaklamanızda Chervo Golf Sahası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve St. Martin Kulesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu golf dostu hostel Gardaland ile 10 mi (16,1 km) ve Scaliger Kalesi ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken sağlık kulübü veya açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, 2 Banyolu, Ek Bina
Room
Standard Stüdyo, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x