Cobue Wine Resort & SPA

Güney Garda Gölü, Pozzolengo
Cobue Wine Resort & SPA Genel
Cobue Wine Resort & SPA Genel
Cobue Wine Resort & SPA Öne Çıkan Resim
Cobue Wine Resort & SPA Dış Mekan
Cobue Wine Resort & SPA Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Cobue Wine Resort & SPA
Località Cobue di Sopra Güney Garda Gölü, Pozzolengo

Pozzolengo bölgesindeki Cobue Wine Resort & SPA misafirlere kırsal bölgede, St. Martin Kulesi ve Provenza Cantine 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Gardaland ile 8,4 mi (13,5 km) ve Scaliger Kalesi ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x