Chervò Residence San Vigilio

Güney Garda Gölü, Pozzolengo
Chervò Residence San Vigilio Öne Çıkan Resim
Chervò Residence San Vigilio Dış Mekan
Chervò Residence San Vigilio Dış Mekan
Chervò Residence San Vigilio Dış Mekan
Chervò Residence San Vigilio Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Chervò Residence San Vigilio
Loc. San Vigilio, 1 Güney Garda Gölü, Pozzolengo

Pozzolengo bölgesindeki Chervò Residence San Vigilio misafirlere kırsal bölgede, Chervo Golf Sahası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve St. Martin Kulesi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Gardaland ile 10 mi (16,1 km) ve Scaliger Kalesi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Restoranda Chervò Residence San Vigilio misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x