Evedals Vandrarhem

Güney İsveç, Vaxjo
Evedals Vandrarhem Genel
Evedals Vandrarhem Genel
Evedals Vandrarhem Öne Çıkan Resim
Evedals Vandrarhem İç Mekan
Evedals Vandrarhem Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Evedals Vandrarhem
L.J.BRANDTS VÄG 1 Güney İsveç, Vaxjo

Evedals Vandrarhem misafirlere Växjö bölgesinde, plajda ve Kronobergs Slott ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kronoberg Kalesi Harabeleri ile 2,4 mi (3,9 km) ve Glasriket Golf Sahası ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurang Brunnen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere hafta içi 8 ve 9.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x