Evedals Camping

Güney İsveç, Vaxjo
Evedals Camping Genel
Evedals Camping Genel
Evedals Camping Genel
Evedals Camping Genel
Evedals Camping Genel
Image More +15 fotoğraf
Evedals Camping
L.J.BRANDTS VÄG 3 Güney İsveç, Vaxjo

Växjö bölgesindeki bu kamp alanı misafirlere tarihi bölgede, Kronobergs Slott ve Kronoberg Kalesi Harabeleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Glasriket Golf Sahası ile 3 mi (4,8 km) ve Vaxjo Katedrali ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Kapm alanının restoranı öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu kamp alanında mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x