Quality Hotel Royal Corner

Güney İsveç, Vaxjo
Quality Hotel Royal Corner Genel
Quality Hotel Royal Corner Genel
Quality Hotel Royal Corner Genel
Quality Hotel Royal Corner Genel
Quality Hotel Royal Corner Genel
Image More +62 fotoğraf
Quality Hotel Royal Corner
Liedbergsgatan 11 Güney İsveç, Vaxjo

Quality Hotel Royal Corner misafirlere Växjö merkezinde, Vaxjo Sanat Galerisi ve Vaxjo Kütüphanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Växjö konserthus ile 0,2 mi (0,4 km) ve İsveç Cam Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

La Castellina Quality Hotel Royal Corner misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 160 oda mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Twin Room, Multiple Beds, Non Smoking
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Room, Multiple Beds, Non Smoking (2 Single and 1 Person Sofabed)
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x