PM & Vänner Hotel

Güney İsveç, Vaxjo
PM & Vänner Hotel Genel
PM & Vänner Hotel Öne Çıkan Resim
PM & Vänner Hotel Dış Mekan
PM & Vänner Hotel İç Mekan
PM & Vänner Hotel Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
PM & Vänner Hotel
Vastergatan 10 Güney İsveç, Vaxjo

PM & Vänner Hotel misafirlere Växjö bölgesinde, golf sahasına yakın, Vaxjo Sanat Galerisi ile Vaxjo Kütüphanesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Växjö konserthus ile 0,2 mi (0,3 km) ve Domkyrkan ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Yerel mutfak seven misafirler için PM & Vänner ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler 74 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x