Dreams Hotel Danang

Orta Vietnam, Da Nang
Dreams Hotel Danang Genel
Dreams Hotel Danang Genel
Dreams Hotel Danang Öne Çıkan Resim
Dreams Hotel Danang Dış Mekan
Dreams Hotel Danang Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Dreams Hotel Danang
410 Vo Nguyen Giap Ngu Hanh Son District Orta Vietnam, Da Nang

Dreams Hotel Danang misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Bac My An Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 1,2 mi (1,9 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Twin)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x