Fansipan Danang Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Fansipan Danang Hotel Genel
Fansipan Danang Hotel Genel
Fansipan Danang Hotel Genel
Fansipan Danang Hotel Öne Çıkan Resim
Fansipan Danang Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Fansipan Danang Hotel
424 Vo Nguyen Giap St Ngu Hanh Son Dist Orta Vietnam, Da Nang

Fansipan Danang Hotel konaklamanızda Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, Bac My An Plajı ve My Khe Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Han River ile 2,1 km (1,3 mi) ve Dragon Köprüsü ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

Vietnam mutfağı seven misafirler için Thì Là Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 80 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Grand Deluxe Double Room)
Grand
Grand İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Grand Deluxe Twin Room)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x