Mai Villa & Apartment

Orta Vietnam, Da Nang
Mai Villa & Apartment Öne Çıkan Resim
Mai Villa & Apartment Dış Mekan
Mai Villa & Apartment Dış Mekan
Mai Villa & Apartment İç Mekan
Mai Villa & Apartment Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Mai Villa & Apartment
37 Che Lan Vien My An Ward Orta Vietnam, Da Nang

Mai Villa & Apartment misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Dragon Köprüsü ile 3,8 km (2,3 mil) ve Han River Köprüsü ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x