Lavencos Hotel Da Nang

Da Nang
Lavencos Hotel Da Nang Genel
Lavencos Hotel Da Nang Genel
Lavencos Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Lavencos Hotel Da Nang Dış Mekan
Lavencos Hotel Da Nang Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Lavencos Hotel Da Nang
360 - 362 Vo Nguyen Giap, Bac My An Ngu Hanh Son , Da Nang

Lavencos Hotel Da Nang misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, Han River ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve My Khe Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Doğu Denizi Parkı ile 3,1 km (2 mi) ve Asya Parkı ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Lavencos Hotel Da Nang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x