Delight Hotel

Ham Tien
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Öne Çıkan Resim
Delight Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Delight Hotel
109B – Nguyen Dinh Chieu Ham Tien – Mui Ne , Ham Tien

Delight Hotel misafirlere Phan Thiet (Merkez Mui Ne Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı yakınında ve Long Beach Pearl Museum ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mui Ne Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Tropical Minigolf ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x