Coco Beach Resort

Ham Tien
Coco Beach Resort Genel
Coco Beach Resort Genel
Coco Beach Resort Genel
Coco Beach Resort Genel
Coco Beach Resort Genel
Image More +59 fotoğraf
Coco Beach Resort
58 Nguyen Dinh Chieu Ward Ham Tien , Ham Tien

Coco Beach Resort misafirlere Phan Thiet (Merkez Mui Ne Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı yakınında ve Long Beach Pearl Museum ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mui Ne Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Tropical Minigolf ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Danys Pub yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 34 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x