Hiep Hoa Resort

Ham Tien
Hiep Hoa Resort Öne Çıkan Resim
Hiep Hoa Resort Dış Mekan
Hiep Hoa Resort Dış Mekan
Hiep Hoa Resort Dış Mekan
Hiep Hoa Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hiep Hoa Resort
80 Nguyen Dinh Chieu str. Mui Ne , Ham Tien

Hiep Hoa Resort misafirlere Phan Thiet (Merkez Mui Ne Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sea Links City ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Muine Balıkçı Köyü ile 7,8 km (4,9 mi) ve Mui Ne Pazarı ile 8,9 km (5,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x