Dar Rhimou

Fes-boulemane (bölge), Fes
Dar Rhimou Öne Çıkan Resim
Dar Rhimou Dış Mekan
Dar Rhimou İç Mekan
Dar Rhimou İç Mekan
Dar Rhimou İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Dar Rhimou
N51 Rue Sidi Moussa Guerniz Fes El Bali Fes-boulemane (bölge), Fes

Dar Rhimou misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Talisman Art Gallery ve Nejjarine Square yakınında. Bu pansiyon Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,7 mi (5,9 km) ve R'cif Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Menzeh)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Bahia)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Daouiya)
Room
Üç Kişilik Oda (Zahia)
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Classic Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x