Chaq Chaq

Fes-boulemane (bölge), Fes
Chaq Chaq Öne Çıkan Resim
Chaq Chaq Dış Mekan
Chaq Chaq İç Mekan
Chaq Chaq İç Mekan
Chaq Chaq İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Chaq Chaq
74 Sabat Qarradine Guerniz Fes-boulemane (bölge), Fes

Chaq Chaq misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Talisman Art Gallery yakınında ve Moulay Idriss Zawiya ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,7 mi (5,9 km) ve R'cif Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan restoranı CHAQ CHAQ misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Mensa)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x