Dan's Koyao Retreat

Ko Yao
Dan's Koyao Retreat Öne Çıkan Resim
Dan's Koyao Retreat Dış Mekan
Dan's Koyao Retreat Kahvaltı
Dan's Koyao Retreat Kahvaltı
Dan's Koyao Retreat Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Dan's Koyao Retreat
53-53/1 Moo 5 Koh Yao Noi , Ko Yao

Ko Yao bölgesindeki Dan's Koyao Retreat konaklamanızda, Ao Phang-nga Ulusal Parkı ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nai Yang Plajı ile 29,1 mi (46,8 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 29,2 mi (47 km) mesafede.

Dan's Koyao Retreat misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Room
2-Bedroom Suite
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x