Niramaya Villa and Wellness

Güney Tayland, Ko Yao
Niramaya Villa and Wellness Öne Çıkan Resim
Niramaya Villa and Wellness Dış Mekan
Niramaya Villa and Wellness Kahvaltı
Niramaya Villa and Wellness Oda Düzeni
Niramaya Villa and Wellness Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Niramaya Villa and Wellness
29/9 Moo 5 Güney Tayland, Ko Yao

Niramaya Villa and Wellness misafirlere Ko Yao bölgesinde, plajda, Ko Hong (Krabi) ve Laem Bong Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Koh Kwang Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pan Plajı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoran yemek servisi için ideal, bu mekan içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Odada yemek isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel atlama havuzu ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa
Room
Family 2 Bedroom Suite with Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x