Holiday Resort Ko Yao

Güney Tayland, Ko Yao
Holiday Resort Ko Yao Genel
Holiday Resort Ko Yao Öne Çıkan Resim
Holiday Resort Ko Yao Dış Mekan
Holiday Resort Ko Yao Dış Mekan
Holiday Resort Ko Yao Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Holiday Resort Ko Yao
25/25 Moo 5 Güney Tayland, Ko Yao

Holiday Resort Ko Yao misafirlere Ko Yao bölgesinde, plajda ve Ao Phang-nga Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Nopparat Thara Plajı ile 23,1 mi (37,2 km) ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 27,4 mi (44,1 km) mesafede.

Holiday Resort Ko Yao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea View Classic
Room
Sea View Deluxe
Room
Classic Chalet
Room
Oda
Room
Oda, Özel Banyo
Room
Ev, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x