Laguna Villas Boutique Hotel

Güney Tayland, Ko Yao
Laguna Villas Boutique Hotel Genel
Laguna Villas Boutique Hotel Genel
Laguna Villas Boutique Hotel Genel
Laguna Villas Boutique Hotel Genel
Laguna Villas Boutique Hotel Genel
Image More +89 fotoğraf
Laguna Villas Boutique Hotel
45/16 Moo 5 Ko Yao Noi Güney Tayland, Ko Yao

Ko Yao bölgesindeki Laguna Villas Boutique Hotel misafirlere deniz kıyısında, Laem Bong Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Koh Kwang Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tubkaek Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Khlong Muang Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Laguna Villas Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 52-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Denize Bakan
Room
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x