Daisy Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Daisy Hotel Genel
Daisy Hotel Genel
Daisy Hotel Genel
Daisy Hotel Genel
Daisy Hotel Genel
Image More +62 fotoğraf
Daisy Hotel
69 - 71 Nguyen Thi Minh Khai Orta Vietnam, Loc Tho

Daisy Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Do Dien Khanh Galerisi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Daisy ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Senior Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Senior)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x