Panorama Apartment Nha Trang

Orta Vietnam, Loc Tho
Panorama Apartment Nha Trang Öne Çıkan Resim
Panorama Apartment Nha Trang Dış Mekan
Panorama Apartment Nha Trang Dış Mekan
Panorama Apartment Nha Trang Oda Manzaraları
Panorama Apartment Nha Trang Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Panorama Apartment Nha Trang
House A9.16, 2 Nguyen Thi Minh Khai Loc Tho Orta Vietnam, Loc Tho

Panorama Apartment Nha Trang misafirlere Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ve Do Dien Khanh Galerisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Bai Dai Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Panorama Apartment Nha Trang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Apart Daire, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x