Bonjour Nha Trang Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Bonjour Nha Trang Hotel Genel
Bonjour Nha Trang Hotel Genel
Bonjour Nha Trang Hotel Genel
Bonjour Nha Trang Hotel Öne Çıkan Resim
Bonjour Nha Trang Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Bonjour Nha Trang Hotel
17/2A Nguyen Thi Minh Khai Orta Vietnam, Nha Trang

Bonjour Nha Trang Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Do Dien Khanh Galerisi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Nha Trang Gece Pazarı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Bonjour Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 102 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Senior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Executive Üç Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, Balkon, Şehir Manzaralı (Family)
Room
Senior Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Family)
Room
Süit (Central)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x