D Sabai Residence

San Sai
D Sabai Residence Genel
D Sabai Residence Genel
D Sabai Residence Öne Çıkan Resim
D Sabai Residence Dış Mekan
D Sabai Residence Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
D Sabai Residence
258 Moo 3, San Sai Noi , San Sai

San Sai bölgesindeki D Sabai Residence misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Ruamchok Mall ve Meechok Plaza Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Tha Phae Kapısı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. 30 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x