Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa

San Phranet
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa Genel
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa Öne Çıkan Resim
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa Dış Mekan
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa İç Mekan
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Dream Luxury Chiang Mai Pool Villa
360 Soi Mu Ban Sinthana , San Phranet

San Sai bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Wat Si Bua Ngern ve Chiang Mai Gezinti Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Chiang Mai Gece Çarşısı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Tha Phae Kapısı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için villada bir Select Comfort yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x