Dream Living Chiangmai Pool Villa

San Phranet
Dream Living Chiangmai Pool Villa Genel
Dream Living Chiangmai Pool Villa Genel
Dream Living Chiangmai Pool Villa Genel
Dream Living Chiangmai Pool Villa Genel
Dream Living Chiangmai Pool Villa Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Dream Living Chiangmai Pool Villa
379 Soi Mu Ban Sinthana , San Phranet

Bu villa size San Sai merkezinde, Wat Si Bua Ngern ve Chiang Mai Gezinti Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Chiang Mai Gece Çarşısı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Tha Phae Kapısı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LED televizyon mevcut. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Frette Italian çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, yapay nehir ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve kuaför vardır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x