Momoka Luxury Villa

San Sai
Momoka Luxury Villa Genel
Momoka Luxury Villa Öne Çıkan Resim
Momoka Luxury Villa Dış Mekan
Momoka Luxury Villa Dış Mekan
Momoka Luxury Villa İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Momoka Luxury Villa
58 Moo2, NongChom , San Sai

San Sai bölgesindeki Momoka Luxury Villa konaklamanızda, Ruamchok Mall ve Meechok Plaza Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Chiang Mai Gece Çarşısı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Tha Phae Kapısı ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Bu villada, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
1 Luxury with 4 King Size Bed Room in Chiang Mai
Room
Deluxe House, 1 Queen Bed, Non Smoking
Room
Panoramic Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x